Bedrijfsruimte D2

Per direct is bedrijfsruimte D2 in Verzamelgebouw Reeuwijk vrijgekomen! Hieronder vind je meer informatie.

04 met A label
02 min

Op zoek naar een bedrijfsruimte?

Bruto-vloeroppervlakte van 179 m2 – €1.625,- per maand exclusief servicekosten

Bent u op zoek naar een ruime bedrijfsruimte op een strategische locatie? Per direct is bedrijfsruimte D2 in Verzamelgebouw Reeuwijk met eigen deur & overheaddeur vrijgekomen, met een bruto-vloeroppervlakte van 179 m2. Gelegen in het Groene Hart, op industrieterrein Zoutman in Reeuwijk, direct naast Gouda en aan de randweg.

Eerder gebruik & indeling

Deze ruimte is eerder omgebouwd en gebruikt voor ijsbereiding en had een indeling met een keuken, spoelkeuken en voldoende opslagruimte. De ruimte is opgedeeld in drie delen, die dus geheel aanpasbaar zijn aan uw behoeften.

Locatie en bereikbaarheid

Gelegen midden in het Groene Hart, op industrieterrein Zoutman in Reeuwijk. Het industrieterrein aan de randweg heeft een directe verbinding met de A12 richting Gouda. Uw bedrijfsruimte is hierdoor zeer goed bereikbaar.

01 min
06 min

Kenmerken van Bedrijfsruimte D2:

Eigen Toegang: Beschikt over een eigen toegangsdeur en een praktische overheaddeur.

Ruimte: Een bruto-vloeroppervlakte (BVO) van 179 m2.

Duurzaam Gebouw: Energielabel A+++ pand, wat bijdraagt aan duurzame bedrijfsvoering.

Flexibele Indeling: Eerder gebruikt voor ijsbereiding met een indeling van keuken, spoelkeuken en opslag. Aanpasbaar aan uw behoeften.

Huurprijs: €1.625,- per maand, exclusief servicekosten.

Voordelen van deze locatie:

Deel van een Bedrijfsverzamelgebouw: Profiteer van gezamenlijke faciliteiten zoals een centrale receptie, toiletten, een pantry en internet.

Uitstekende Bereikbaarheid: Dankzij de ligging aan de Reeuwijkse Randweg.

Netwerkmogelijkheden: Een actieve gemeenschap van mede-ondernemers in het gebouw biedt uitstekende netwerkmogelijkheden.

Vragen of een Bezichtiging Plannen?

Heeft u vragen over deze bedrijfsruimte of wilt u de mogelijkheden ter plekke komen bekijken?

Neem dan contact op met een van onze professionals via 0182 308 191 of plan direct een vrijblijvende bezichtiging in via het formulier. 

Tijdens de bezichtiging helpen we u graag verder en beantwoorden we al uw vragen.

David gelato gouda

David Hoppenbrouwers

Eigenaar David’s Gelato

Ondernemen met meerdere ondernemers onder één dak heeft vele voordelen. Zo worden diensten en producten collectief verdeeld met elkaar. Denk aan een goede internetaansluiting, afval en parkeerplaatsen. Of het gebruik van een vergaderruimte, deze zien er netjes en schoon uit, waar je onder het genot van een goede kop koffie/ thee of fris prettig kunt vergaderen. Daarnaast is er altijd een van de ervaren receptionistes aanwezig die een afspraak professioneel kan ontvangen. De pakket post service wordt zeer goed verzorgd, evenals als het printen of scannen van documenten.

LuukdeJong2

Luuk de Jong

Eigenaar Protech

We hebben gekozen voor het verzamelgebouw omdat het gemakkelijk te bereiken is voor de kandidaten die wij op intake krijgen. Daarnaast zijn de faciliteit netjes en zien de spreekkamers er goed uit. Voor ons is het belangrijk dat onze afspraken die over de vloer komen zien dat we een professioneel bedrijf zijn en daar helpt het verzamelgebouw bij. De receptie is er tijdens kantoortijden en bestaat uit enthousiaste dames die er zin in hebben en gastvrij zijn voor je afspraken. We hoeven ons niet bezig te houden met facilitaire zaken.


 
Monique

Monique Ruegg

Beleidsmedewerker
Astmavereniging Nederland en Davos

Verzamelgebouw Reeuwijk biedt een bemande receptie, een kantine en diensten aan die ik nu niet zelf hoef te organiseren. Door de verscheidenheid aan bedrijven in het gebouw kan je ook van de andere bedrijven zijn-haar expertise gebruik maken, inkopen of huren. Waarbij je weet dat je met betrouwbare mensen samenwerkt. De sfeer is heel erg goed. Doordat Verzamelgebouw Reeuwijk de mogelijkheid geeft om elkaar beter te leren kennen via een BBQ of wijnproeverij spreek je ook makkelijker mensen aan. Ook het koffie halen in de kantine, maakt dat je elkaar sneller aanspreek.

Bezichtigingsformulier

Wilt u meer weten over de full-service aanpak van Verzamelgebouw Reeuwijk of wilt u graag langskomen voor een rondleiding om uzelf te oriënteren? Maak dan direct een afspraak door ons te bellen via 0182 308 191 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op

CONTACTFORMULIER

Wilt u meer weten over de full-service aanpak van Verzamelgebouw Reeuwijk of wilt u graag langskomen voor een rondleiding om uzelf te oriënteren? Maak dan direct een afspraak door ons te bellen via 0182 308 191 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op