Eenpersoonskantoor huren

Met ons verzamelgebouw midden in het Groene Hart bieden we verschillende ruime kantoorruimtes in Reeuwijk aan, waardoor u altijd beschikt over de gewenste bedrijfsruimte voor uw onderneming.

Eenpersoonskantoor Verzamelgebouw Reeuwijk
Receptie 01 Verzamelgebouw Reeuwijk

Op zoek naar een eenpersoonskantoor?

Bent u op zoek naar een fijne werkruimte waar u geconcentreerd kunt werken en bellen? Huur dan ons eenpersoonskantoor in Reeuwijk. Deze ruimte is speciaal ontwikkeld voor iedereen die graag in alle rust wilt werken, bellen en online vergaderen. Het eenpersoonskantoor is een kleine, afgescheiden ruimte en beschikt over een in hoogte verstelbaar bureau. Zo hoeft u alleen uw laptop mee te nemen en gaat u direct aan de slag. U huurt ons eenpersoonskantoor al voor slechts € 295,- per maand.

Kenmerken eenpersoonskantoor

  • Eenpersoonskantoor huren in Reeuwijk voor € 295,- per maand.
  • Ideaal wanneer u geconcentreerd wilt werken en bellen
  • Kleine, afgescheiden ruimte met verstelbaar bureau
  • Ongestoord werken
  • Optioneel drank- en fruitabonnement (o.a. koffie, thee, limonade, fruit)

Prijzen eenpersoonskantoor Reeuwijk

Heeft u interesse in het huren van een eenpersoons kantoor in Reeuwijk? Bij Verzamelgebouw Reeuwijk kan dit tegen voordelige tarieven. U huurt al een eenpersoonskantoor voor € 295,- per maand.

Eenpersoonskantoor Verzamelgebouw Reeuwijk
terrasje Verzamelgebouw_Reeuwijk_tuin

Mooi pand in een prachtige omgeving

Om aan al uw wensen te voldoen profiteert u bij ons van zeer flexibel kantoor. Zo huurt u eenvoudig een kantoorruimte voor één dag, maar ook voor een vaste langere periode.

Voordelen eenpersoonskantoor

  • Supersnel en betrouwbaar internet
  • In hoogte verstelbaar bureau aanwezig
  • Kantine, pantry en terras aan het water
  • Voldoende parkeerplaatsen

Maak gebruik van handige faciliteiten

Bij Verzamelgebouw Reeuwijk bent u verzekerd van handige faciliteiten die tot in de puntjes zijn verzorgd. Zo kunt u zich volledig focussen op uw werk en gaat u op comfortabele wijze aan de slag met uw taken. Maak gebruik van faciliteiten als superstabiel internet, telefoon, koffie, thee, gas, water en licht. Ook beschikken we over een bemande receptie met een ervaren receptioniste die de telefoon opneemt, pakketjes aanneemt en gasten verwelkomt. Verder zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig, zodat u niet ver hoeft te lopen.

Verzamelgebouw_Reeuwijk_01
Gang 01 Verzamelgebouw Reeuwijk

Plan een bezichtiging
voor een kantoor in Reeuwijk

Heeft u vragen over onze beschikbare kantoorruimtes in Reeuwijk of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? 

Neem dan contact op met een van onze professionals via 0182 308 191 of plan direct een vrijblijvende bezichtiging in via het formulier. 

Tijdens de bezichtiging helpen we u graag verder en beantwoorden we al uw vragen.

Eenpersoonskantoor huren
bij Verzamelgebouw Reeuwijk

Ons eenpersoonskantoor is erg geschikt voor iedereen die op zoek is naar een ruimte waar u geconcentreerd en onverstoord kunt werken en online vergaderen. De ruimte beschikt bovendien over een fijne sfeer en is voorzien van een in hoogste verstelbaar bureau. Bent u klaar met uw werkzaamheden of wilt u graag even met iemand sparren? Het eenpersoonskantoortje grenst aan een open werkplek. Zo kun je altijd eenvoudig een mede-ondernemers bereiken om mee te kletsen of te vergaderen.

Wat ons onderscheidt

David gelato gouda

David Hoppenbrouwers

Eigenaar David’s Gelato

Ondernemen met meerdere ondernemers onder één dak heeft vele voordelen. Zo worden diensten en producten collectief verdeeld met elkaar. Denk aan een goede internetaansluiting, afval en parkeerplaatsen. Of het gebruik van een vergaderruimte, deze zien er netjes en schoon uit, waar je onder het genot van een goede kop koffie/ thee of fris prettig kunt vergaderen. Daarnaast is er altijd een van de ervaren receptionistes aanwezig die een afspraak professioneel kan ontvangen. De pakket post service wordt zeer goed verzorgd, evenals als het printen of scannen van documenten.

LuukdeJong2

Luuk de Jong

Eigenaar Protech

We hebben gekozen voor het verzamelgebouw omdat het gemakkelijk te bereiken is voor de kandidaten die wij op intake krijgen. Daarnaast zijn de faciliteit netjes en zien de spreekkamers er goed uit. Voor ons is het belangrijk dat onze afspraken die over de vloer komen zien dat we een professioneel bedrijf zijn en daar helpt het verzamelgebouw bij. De receptie is er tijdens kantoortijden en bestaat uit enthousiaste dames die er zin in hebben en gastvrij zijn voor je afspraken. We hoeven ons niet bezig te houden met facilitaire zaken.


 
Monique

Monique Ruegg

Beleidsmedewerker
Astmavereniging Nederland en Davos

Verzamelgebouw Reeuwijk biedt een bemande receptie, een kantine en diensten aan die ik nu niet zelf hoef te organiseren. Door de verscheidenheid aan bedrijven in het gebouw kan je ook van de andere bedrijven zijn-haar expertise gebruik maken, inkopen of huren. Waarbij je weet dat je met betrouwbare mensen samenwerkt. De sfeer is heel erg goed. Doordat Verzamelgebouw Reeuwijk de mogelijkheid geeft om elkaar beter te leren kennen via een BBQ of wijnproeverij spreek je ook makkelijker mensen aan. Ook het koffie halen in de kantine, maakt dat je elkaar sneller aanspreek.

Je hebt voor een aantrekkelijke prijs een afgesloten ruimte voor jezelf in een kantoortuin. Dus wel de gezelligheid van meerdere collega’s om je heen, maar ook de rust als je je even wilt terugtrekken. Sommige bedrijven eisen ook dat je een afgesloten ruimte hebt waarin je werkt in verband met de vertrouwelijkheid van documenten.

€295,- per maand exclusief servicekosten.

Het kleinste kantoor is ons eenpersoonskantoor.

In Verzamelgebouw Reeuwijk hebben we in het Huiskamerkantoor 10 werkplekken en een aantal eenpersoonskantoren, tiny offices, die je daar kunt huren.

Bezichtigingsformulier

Wilt u meer weten over de full-service aanpak van Verzamelgebouw Reeuwijk of wilt u graag langskomen voor een rondleiding om uzelf te oriënteren? Maak dan direct een afspraak door ons te bellen via 0182 308 191 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op

CONTACTFORMULIER

Wilt u meer weten over de full-service aanpak van Verzamelgebouw Reeuwijk of wilt u graag langskomen voor een rondleiding om uzelf te oriënteren? Maak dan direct een afspraak door ons te bellen via 0182 308 191 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op