Flex vergaderruimte Reeuwijk

Met ons verzamelgebouw midden in het Groene Hart bieden we verschillende ruime kantoorruimtes in Reeuwijk aan, waardoor u altijd beschikt over de gewenste bedrijfsruimte voor uw onderneming.

Flex kantoorruimte 08 Verzamelgebouw Reeuwijk
Verzamelgebouw_Reeuwijk_02

Op zoek naar een flex vergaderruimte?

Bent u op zoek naar een flex vergaderruimte in Reeuwijk? Kies dan voor Verzamelgebouw Reeuwijk. Onze mooie vergaderruimte in Reeuwijk heeft een fijne sfeer, is geschikt voor 4 tot 6 personen en is van alle gemakken voorzien. Ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar volledig verzorgde ruimtes. Zo focust u zich optimaal op waar u goed in bent en regelen wij de rest. U hoeft alleen uw eigen laptop en benodigdheden mee te nemen.

Voordelen

Prijzen Flex Vergaderruimte Reeuwijk

DuurKostenOpmerkingen
Per uur€14,50Exclusief toeslag
Korting vanaf 4 uur0,5 uur korting
Korting vanaf 8 uur1 uur korting
Toeslag parkeren, ontvangst, koffie,
thee, water en fris:
· € 2,50 p.p. tot 4 uur
· € 5,00 p.p. vanaf 4 uur
· € 7,50 p.p. bij 8 uur of langer
  • Buiten kantooruren (18:00 – 8:00) geldt een extra opslag van €19,50 per reservering.
  • Verhuur beamer: prijs op aanvraag

Catering

Wenst u een lunch bij de vergadering? (€5,- toeslag tot 5 personen. Geen toeslag bij 5 personen of meer)

Standaard lunch:

Luxe lunch:

Verse jus d’orange:

Soep:

Bittergarnituur:

Borrel:

  €   9,75 per persoon

  € 14,75 per persoon   

  €   2,50 per persoon

  €   4,50 per persoon

  €   4,50 per persoon

  €   7,50 per persoon

Flex vergaderruimte huren bij Verzamelgebouw Reeuwijk

Verzamelgebouw Reeuwijk biedt u de mogelijkheid om een mooie en verzorgde flex vergaderruimte te huren in Reeuwijk tegen scherpe prijzen. Ons pand is gelegen aan de Leeghwaterstraat, in een prachtige omgeving. Ook is ons pand voorzien van een mooi terras aan het water, waar u na afloop van uw vergadering bijkletst onder het genot van een lekkere kop koffie. Onze flex vergaderruimte is te huren voor zowel een korte als een lange periode. Huurt u een van onze ruimtes graag voor een langere periode? Sluit dan vandaag nog een voordelig abonnement af. Zo bespaart u op de kosten.

Maak gebruik van onze handige faciliteiten

Huurt u een flex vergaderruimte bij Verzamelgebouw Reeuwijk, dan nemen wij u alle zorgen uit handen. We beschikken over een bemande receptie met een ervaren receptioniste die de telefoon opneemt, klanten en gasten verwelkomt en pakketjes voor u aanneemt. Daarnaast zijn faciliteiten als superstabiel internet, telefoon, koffie, thee, gas, water en licht tot in de puntjes voor u geregeld. Verder zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig, zodat u niet ver hoeft te lopen.

Profiteer van een snelle en betrouwbare internetverbinding

Trage internetverbinding en haperende videocalls? In onze flex vergaderruimte in Reeuwijk heeft u daar geen last van. Bij ons profiteert u namelijk altijd van een snelle, veilige en betrouwbare internetverbinding. We beschikken over 4 modems. Wanneer er veel mensen tegelijk gebruikmaken van een verbinding, schakelt u eenvoudig over naar een andere. Bovendien werken we met drie verschillende internetaanbieders. Ligt het internet van één internetprovider eruit? Dan kunt u nog gebruikmaken van de internetverbinding van een andere provider.

Je hebt een uurprijs en een toeslag per persoon voor parkeren, ontvangst, koffie,
thee, water en fris:

€ 14,50 per uur + 2,50 per persoon tot 4 uur

€ 14,50 per uur + 5,00 per persoon vanaf 4 uur

€ 14,50 per uur + 7,50 per persoon vanaf 8 uur of meer

Het is mogelijk om een lunch te reserveren bij een vergadering.

Ja je bezoek wordt door de receptie ontvangen. Je kunt je bezoek direct door laten sturen naar de vergaderruimte of de receptie kan je bellen dat er bezoek is gearriveerd die je dan zelf komt ophalen.

CONTACTFORMULIER

Wilt u meer weten over de full-service aanpak van Verzamelgebouw Reeuwijk of wilt u graag langskomen voor een rondleiding om uzelf te oriënteren? Maak dan direct een afspraak door ons te bellen via 0182 308 191 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op

Bezichtigingsformulier

Wilt u meer weten over de full-service aanpak van Verzamelgebouw Reeuwijk of wilt u graag langskomen voor een rondleiding om uzelf te oriënteren? Maak dan direct een afspraak door ons te bellen via 0182 308 191 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op