Starters werkplek huren

Met ons verzamelgebouw midden in het Groene Hart bieden we verschillende ruime kantoorruimtes in Reeuwijk aan, waardoor u altijd beschikt over de gewenste bedrijfsruimte voor uw onderneming.

Verzamelgebouw_Reeuwijk_02
Receptie 02 Verzamelgebouw Reeuwijk

Op zoek naar starters werkplek?

Bent u een starter en op zoek naar een fijne werkruimte in Reeuwijk? Bekijk dan de mogelijkheden bij Verzamelgebouw Reeuwijk. Hier huurt u voordelig een werkplek in onze werkruimte voor starters. Deze startersruimte is speciaal ontworpen voor jongeren t/m 25 jaar en is van alle gemakken voorzien. Het grootste voordeel? De prijs! Voor slechts € 95,- per maand huurt u een werkplek in onze startersruimte. Bovendien deelt u de ruimte met mede-ondernemers. Zo weet u zeker dat u in een werkruimte terecht komt met andere gemotiveerde starters, u kennis kunt delen, kunt samenwerken en dat de sfeer altijd goed is.

Kenmerken werkplek starters Reeuwijk

 • Werkplek huren in onze startersruimte voor slechts € 95,- per maand, excl. servicekosten
 • Werken in het bijzijn van 10 mede-ondernemers
 • Eigen bureau, bureaustoel en archiefkast
 • De werkplek is exclusief beschikbaar voor u
 • Comfortabele start-up sfeer
 • Pooltafel aanwezig
Starters werkplek 01 Verzamelgebouw Reeuwijk
werkplekken 02 Verzamelgebouw Reeuwijk

Werkplek huren als starter bij Verzamelgebouw Reeuwijk

Onze startersruimte biedt de ideale oplossing voor wie een kantoor te groot en te duur is. In deze fijne startersruimte huurt u namelijk een geheel eigen werkplek. De werkruimte is omgebouwd tot een huiskamerkantoor dat ruim, modern en sfeervol is. Bovendien beschikt de ruimte over een start-up sfeertje en is hij flexibel ingericht.

De startersruimte is geschikt voor maximaal 11 personen. Er zijn diverse werkplekken beschikbaar, waardoor u het kantoor met 10 andere mede-ondernemers deelt. U beschikt over een eigen bureau, bureaustoel en archiefkast en er is niemand die op uw werkplek gaat zitten.

Bovendien heeft u alle algemene ruimtes tot uw beschikking en heeft u een eigen postvakje. Huurt u een werkplek in onze startersruimte, dan bent u als ZZP’er verzekerd van een slimme plek om in te ondernemen.

De voordelen van onze startersruimte in Reeuwijk

 • Supersnel en betrouwbaar internet
 • Kleurenprinter
 • Eten en drinken (optioneel drank- en fruitabonnement)
 • Kantine, pantry en terras aan het water
 • Voldoende parkeerplaatsen: op eigen naam (abonnement), op flexparkeerplekken (abonnement), of langs de openbare weg

Mooi pand in een prachtige omgeving

Bij Verzamelgebouw Reeuwijk heeft u als starter de mogelijkheid om een fijne werkplek te huren tegen de laagste tarieven. Ons pand is gelegen aan de Leeghwaterstraat en is omringd door een prachtige omgeving. Ook hebben we een mooi terras aan het water, waar u kunt bijkletsen met mede-ondernemers onder het genot van een lekkere kop koffie of thee.

Onze supersnelle en betrouwbare internetverbinding

Haperende videocalls, lange laadtijden en trage websites zijn verleden tijd dankzij onze supersnelle, veilige en betrouwbare internetverbinding. Omdat we in ons pand beschikken over vier modems, schakelt u eenvoudig over naar een andere verbinding wanneer er veel mensen tegelijk gebruikmaken van één verbinding. Bovendien werken we met drie verschillende internetaanbieders. Dit betekent dat wanneer het internet van één provider eruit ligt, u gemakkelijk overschakelt naar de internetverbinding van een andere provider.

Handige faciliteiten

Huurt u een werkplek bij Verzamelgebouw Reeuwijk, dan weet u zeker dat alle faciliteiten tot in de puntjes zijn verzorgd. Zo kunt u zich volledig focussen op hetgeen wat u echt belangrijk vindt: uw onderneming! Maak gebruik van onze faciliteiten zoals superstabiel internet, telefoon, koffie, thee, gas, water en licht. Ook beschikken we over een bemande receptie met een ervaren receptioniste die de telefoon opneemt, pakketjes aanneemt en gasten verwelkomt. Verder zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig, zodat u niet ver hoeft te lopen.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over het huren van een werkplek in onze startersruimte in Reeuwijk? 

Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0182 308 191  (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur) of vul het contactformulier in. 

Tijdens de bezichtiging helpen we u graag verder en beantwoorden we al uw vragen.

Waarom een starters werkplek
in Reeuwijk huren?

Ons verzamelgebouw bestaat uit een groot aantal verschillende werkplekken, waardoor u te maken heeft met meerdere ondernemers die een flexibele werkplekken huren. Zo profiteert u gezamenlijk van onze diensten en producten.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de lunch door ons te laten verzorgen tijdens een belangrijke vergadering, waardoor u een zeer professionele indruk op uw klanten maakt en zelf geen zorgen heeft over de lunch. Omdat veel ondernemingen zeer dynamisch zijn en behoefte hebben aan flexibele werktijden, heeft u bij Verzamelgebouw Reeuwijk bovendien 24 uur per dag toegang tot uw werkplek.

Wat ons onderscheidt

David gelato gouda

David Hoppenbrouwers

Eigenaar David’s Gelato

Ondernemen met meerdere ondernemers onder één dak heeft vele voordelen. Zo worden diensten en producten collectief verdeeld met elkaar. Denk aan een goede internetaansluiting, afval en parkeerplaatsen. Of het gebruik van een vergaderruimte, deze zien er netjes en schoon uit, waar je onder het genot van een goede kop koffie/ thee of fris prettig kunt vergaderen. Daarnaast is er altijd een van de ervaren receptionistes aanwezig die een afspraak professioneel kan ontvangen.
De pakket post service
wordt zeer goed verzorgd, evenals als het printen of scannen van documenten.

LuukdeJong2

Luuk de Jong

Eigenaar Protech

We hebben gekozen voor het verzamelgebouw omdat het gemakkelijk te bereiken is voor de kandidaten die wij op intake krijgen. Daarnaast zijn de faciliteit netjes en zien de spreekkamers er goed uit. Voor ons is het belangrijk dat onze afspraken die over de vloer komen zien dat we een professioneel bedrijf zijn en daar helpt het verzamelgebouw bij. De receptie is er tijdens kantoortijden en bestaat uit enthousiaste dames die er zin in hebben en gastvrij zijn voor je afspraken. We hoeven ons niet bezig te houden met facilitaire zaken.


 
Monique

Monique Ruegg

Beleidsmedewerker
Vereniging Nederland-Davos

Verzamelgebouw Reeuwijk biedt een bemande receptie, een kantine en diensten aan die ik nu niet zelf hoef te organiseren. Door de verscheidenheid aan bedrijven in het gebouw kan je ook van de andere bedrijven zijn-haar expertise gebruik maken, inkopen of huren. Waarbij je weet dat je met betrouwbare mensen samenwerkt. De sfeer is heel erg goed. Doordat Verzamelgebouw Reeuwijk de mogelijkheid geeft om elkaar beter te leren kennen via een BBQ of wijnproeverij spreek je ook makkelijker mensen aan. Ook het koffie halen in de kantine, maakt dat je elkaar sneller aanspreek.

Voor een hele scherpe prijs zit je in een professionele werkomgeving met mede-starters. In het gebouw heb je ook nog veel ondernemers die je spreekt en waar je ook veel van kunt leren en wellicht mee samenwerken.

Allerlei voorzieningen, zoals snel internet, printen, schoonmaak, receptie, etc. heb je tot je beschikking.

Het starterskantoor is voor 11 personen geschikt.

De start ups zitten onder andere in het starterskantoor in Verzamelgebouw Reeuwijk.

Een werkplek kost normaal €195,- per maand, exclusief servicekosten en de starters tot 25 jaar bieden we een werkplek aan voor €95,- per maand, excl. servicekosten.

Bezichtigingsformulier

Wilt u meer weten over de full-service aanpak van Verzamelgebouw Reeuwijk of wilt u graag langskomen voor een rondleiding om uzelf te oriënteren? Maak dan direct een afspraak door ons te bellen via 0182 308 191 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op

CONTACTFORMULIER

Wilt u meer weten over de full-service aanpak van Verzamelgebouw Reeuwijk of wilt u graag langskomen voor een rondleiding om uzelf te oriënteren? Maak dan direct een afspraak door ons te bellen via 0182 308 191 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op