Kantoren en bedrijfsruimte

Een full-service kantoor is ideaal voor ondernemers die zoeken naar volledig verzorgde kantoorruimtes. Wilt u niet bezig zijn met het regelen van de faciliteiten en randzaken, maar wel meer bezig zijn met waar u goed in bent?

Te huren ruimtes op
de begane grond

Te huren ruimtes op de begane grond

Op de begane grond zijn diverse kantoren en bedrijfsruimten ingericht.De bedrijfsruimten zijn voorzien van afzuiging, verwarming, verlichting, stopcontacten, krachtstroom, catt5- aansluitingen (voor telefoon en netwerk). 

De kantoorruimtes op de begane grond zijn voorzien van vloerbedekking, verwarming, systeemplafond met inbouw TL armaturen, afzuiging, 230V aansluitingen, catt5-aansluitingen en supersnel WIFI. 

Enkele ruimtes hebben een eigen buitendeur en van de bedrijfsruimtes heeft op een na elke ruimte een overheaddeur.
De ruimtes zijn vanuit de algemene ruimte te bereiken.
De buitenwanden van de meeste kantoren bestaan uit grote glaspuien, hetgeen met het hoge plafond een mooie ruimtelijke sfeer geeft.

Neem contact op welke ruimtes nu of eerstdaags beschikbaar zijn voor verhuur.

Plattegrond Verzamelgebouw Reeuwijk
Plattegrond eerste verdieping Plattegrond Verzamelgebouw Reeuwijk

Te huren ruimtes op
de eerste verdieping

Te huren ruimtes op de eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevindt zich een aantal grote en kleinere kantoorruimten, die onderling zijn op te splitsen of juist zijn te combineren. Ook is er de mogelijkheid om een werkplek te huren.

De kantoren zijn uitgerust met vloerbedekking, systeemplafonds
met inbouw TL- armaturen, wandkabelgoten, 230 VAC aansluitingen, catt5-aansluitingen (voor telefoon en netwerk) en supersnel WIFI.

Ook zijn ze voorzien van verwarming en airconditioning. Zowel op de dependance, als in het hoofdgebouw, bevinden zich op de eerste verdieping toiletten en een pantry.

Neem contact op welke ruimtes nu of eerstdaags beschikbaar zijn voor verhuur.