Kantoren en bedrijfsruimte

Met ons verzamelgebouw midden in het Groene Hart bieden we verschillende ruime kantoorruimtes in Reeuwijk aan, waardoor u altijd beschikt over de gewenste bedrijfsruimte voor uw onderneming.

Mask Group 2 min 1
Kantoorruimte 02 Verzamelgebouw Reeuwijk

Op zoek naar een kantoorruimte?

Met ons verzamelgebouw midden in het Groene Hart bieden we 50 kantoorruimtes variërend van 19-300m² in Reeuwijk aan, waardoor u altijd beschikt over de gewenste bedrijfsruimte voor uw onderneming. Bij Verzamelgebouw Reeuwijk maken we gebruik van zeer flexibele huurmogelijkheden, waardoor u zowel snel en eenvoudig een kantoorruimte huurt voor één dag als voor een langere periode. Huur een passende kantoorruimte in Reeuwijk en profiteer van onze voordelen:

Persoonlijke benadering

Als kantoor verhuurder is ons eigen kantoor eveneens gevestigd in ons Verzamelgebouw Reeuwijk, waardoor de lijnen tussen ons en de huurders zeer kort zijn. Onze vaste receptionisten kennen alle huurders en staan altijd klaar om te helpen.

Flexibiliteit

Om aan al uw wensen te voldoen profiteert u bij ons van zeer flexibel kantoor. Zo huurt u eenvoudig een kantoorruimte voor één dag, maar ook voor een vaste langere periode.

Professionaliteit

Ons Verzamelgebouw Reeuwijk vormt het visitekaartje voor uw klanten en is voorzien van strakke vormgeving en hoogwaardige dienstverlening.

Locatie

We zijn gevestigd midden in het Groene Hart met een directe verbinding met de A12 richting Gouda. Uw kantoorruimte in Reeuwijk is hierdoor zeer goed bereikbaar.

 
 

Energielabel A+ en A+++

Onze gebouwen zijn voorzien van energielabel A+ en A+++. “Ondernemen in een gespreid bedje.In een duurzame omgeving.

Ondernemen in een gespreid bedje

We bieden uitsluitend maatwerk en voorzien u van de perfecte bedrijfsruimte inclusief services als schoonmaak, onderhoud, pakket & post service en eventuele lunch.

Virtual Tours

Bekijk onze gebouwen van de binnenkant.

Leeghwaterstraat 25

Leeghwaterstraat 23

Verzamelgebouw_Reeuwijk_01
Gang 01 Verzamelgebouw Reeuwijk

Plan een bezichtiging
voor een kantoor in Reeuwijk

Heeft u vragen over onze beschikbare kantoorruimtes in Reeuwijk of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? 

Neem dan contact op met een van onze professionals via 0182 308 191 of plan direct een vrijblijvende bezichtiging in via het formulier. 

Tijdens de bezichtiging helpen we u graag verder en beantwoorden we al uw vragen.

Waarom kantoorruimte
in Reeuwijk huren?

Ons verzamelgebouw bestaat uit een groot aantal verschillende kantoorruimtes, waardoor u te maken heeft met meerdere ondernemers die een flexibele kantoorruimte huren. Zo profiteert u gezamenlijk van onze diensten en producten.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de lunch door ons te laten verzorgen tijdens een belangrijke vergadering, waardoor u een zeer professionele indruk op uw klanten maakt en zelf geen zorgen heeft over de lunch. Omdat veel ondernemingen zeer dynamisch zijn en behoefte hebben aan flexibele werktijden, heeft u bij Verzamelgebouw Reeuwijk bovendien 24 uur per dag toegang tot uw kantoorruimte.

Wat ons onderscheidt

David gelato gouda

David Hoppenbrouwers

Eigenaar David’s Gelato

Ondernemen met meerdere ondernemers onder één dak heeft vele voordelen. Zo worden diensten en producten collectief verdeeld met elkaar. Denk aan een goede internetaansluiting, afval en parkeerplaatsen. Of het gebruik van een vergaderruimte, deze zien er netjes en schoon uit, waar je onder het genot van een goede kop koffie/ thee of fris prettig kunt vergaderen. Daarnaast is er altijd een van de ervaren receptionistes aanwezig die een afspraak professioneel kan ontvangen. De pakket post service wordt zeer goed verzorgd, evenals als het printen of scannen van documenten.

LuukdeJong2

Luuk de Jong

Eigenaar Protech

We hebben gekozen voor het verzamelgebouw omdat het gemakkelijk te bereiken is voor de kandidaten die wij op intake krijgen. Daarnaast zijn de faciliteit netjes en zien de spreekkamers er goed uit. Voor ons is het belangrijk dat onze afspraken die over de vloer komen zien dat we een professioneel bedrijf zijn en daar helpt het verzamelgebouw bij. De receptie is er tijdens kantoortijden en bestaat uit enthousiaste dames die er zin in hebben en gastvrij zijn voor je afspraken. We hoeven ons niet bezig te houden met facilitaire zaken.


 
Monique

Monique Ruegg

Beleidsmedewerker
Astmavereniging Nederland en Davos

Verzamelgebouw Reeuwijk biedt een bemande receptie, een kantine en diensten aan die ik nu niet zelf hoef te organiseren. Door de verscheidenheid aan bedrijven in het gebouw kan je ook van de andere bedrijven zijn-haar expertise gebruik maken, inkopen of huren. Waarbij je weet dat je met betrouwbare mensen samenwerkt. De sfeer is heel erg goed. Doordat Verzamelgebouw Reeuwijk de mogelijkheid geeft om elkaar beter te leren kennen via een BBQ of wijnproeverij spreek je ook makkelijker mensen aan. Ook het koffie halen in de kantine, maakt dat je elkaar sneller aanspreek.

Te huren ruimtes op
de begane grond

Te huren ruimtes op de begane grond

Op de begane grond zijn diverse kantoren en bedrijfsruimten ingericht. De bedrijfsruimten zijn voorzien van afzuiging, verwarming, verlichting, stopcontacten, krachtstroom, catt5- aansluitingen (voor telefoon en netwerk). 

De kantoorruimtes op de begane grond zijn voorzien van vloerbedekking, verwarming, systeemplafond met inbouw TL armaturen, afzuiging, 230V aansluitingen, catt5-aansluitingen en supersnel WIFI. 

Enkele ruimtes hebben een eigen buitendeur en van de bedrijfsruimtes heeft op een na elke ruimte een overheaddeur.
De ruimtes zijn vanuit de algemene ruimte te bereiken.
De buitenwanden van de meeste kantoren bestaan uit grote glaspuien, hetgeen met het hoge plafond een mooie ruimtelijke sfeer geeft.

Neem contact op welke ruimtes nu of eerstdaags beschikbaar zijn voor verhuur.

Plattegrond Verzamelgebouw Reeuwijk
Plattegrond eerste verdieping Plattegrond Verzamelgebouw Reeuwijk

Te huren ruimtes op
de eerste verdieping

Te huren ruimtes op de eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevindt zich een aantal grote en kleinere kantoorruimten, die onderling zijn op te splitsen of juist zijn te combineren. Ook is er de mogelijkheid om een werkplek te huren.

De kantoren zijn uitgerust met vloerbedekking, systeemplafonds
met inbouw TL- armaturen, wandkabelgoten, 230 VAC aansluitingen, catt5-aansluitingen (voor telefoon en netwerk) en supersnel WIFI.

Ook zijn ze voorzien van verwarming en airconditioning. Zowel op de dependance, als in het hoofdgebouw, bevinden zich op de eerste verdieping toiletten en een pantry.

Neem contact op welke ruimtes nu of eerstdaags beschikbaar zijn voor verhuur.

Bedrijfsruimte D2

Bent u op zoek naar een ruime bedrijfsruimte op een strategische locatie? Per direct is bedrijfsruimte D2 in Verzamelgebouw Reeuwijk met eigen deur & overheaddeur vrijgekomen, met een bruto-vloeroppervlakte van 179 m2. Gelegen in het Groene Hart, op industrieterrein Zoutman in Reeuwijk, direct naast Gouda en aan de randweg.

Hieronder vind je meer informatie.

04 met A label

Reeuwijk-Brug is het dorp waar Verzamelgebouw Reeuwijk zich bevindt. Het ligt op een steenworp afstand van de Reeuwijkse plassen en de sfeer is er ook erg gemoedelijk. Het ligt centraal in het Groene Hart, langs de Rijksweg A12. Je bent zo in Rotterdam, maar ook in Utrecht.

We onderscheiden kantoorruimtes in diverse groottes, van 18 tot 300m2. De meeste kantoren hebben airco. Er zijn ook twee kantoren waar we alleen werkplekken verhuren. Het ene kantoor verhuren we alleen aan jonge starters, met een speciaal tarief en het andere kantoor is voor iedereen bedoeld. In dat laatste kantoor zitten ook nog een aantal 1-persoonskantoren.

De kantoren zijn wel gestoffeerd (vloerbedekking en lamellen), maar niet standaard gemeubileerd. Op aanvraag kunnen we meestal wel tegen scherpe tarieven voor meubilair zorgen, daar wordt dan een eenmalig bedrag voor betaald tot het einde van de huurperiode.

Volgens de normen heb je minimaal 7 m2 kantoor per persoon nodig. Verder moet je zelf inschatten of je nog extra opslagruimte nodig hebt of een plek om te overleggen of om iets in te pakken.

Bezichtigingsformulier

Wilt u meer weten over de full-service aanpak van Verzamelgebouw Reeuwijk of wilt u graag langskomen voor een rondleiding om uzelf te oriënteren? Maak dan direct een afspraak door ons te bellen via 0182 308 191 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op

CONTACTFORMULIER

Wilt u meer weten over de full-service aanpak van Verzamelgebouw Reeuwijk of wilt u graag langskomen voor een rondleiding om uzelf te oriënteren? Maak dan direct een afspraak door ons te bellen via 0182 308 191 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op