Werkplek huren?

Ben je op zoek naar een werkplek? Met uw eigen bureau, bureaustoel en archiefkast kunt u ongestoord werken, terwijl u toch profiteert van gedeelde faciliteiten zoals algemene ruimten en een eigen postvakje. Een ideale locatie voor ZZP’ers om te ondernemen en samen te werken. Maximaal 12 werkplekken beschikbaar.

Op zoek naar een werkplek?

Een ideale oplossing voor wie een kantoor te groot is, is het huren van een eigen werkplek. Dit kantoor is omgebouwd tot een huiskamerkantoor dat ruim, modern en sfeervol van opzet is en flexibel is ingericht. Er zijn diverse werkplekken beschikbaar waar u het kantoor met anderen deelt. U heeft een eigen bureau, bureaustoel en archiefkast en er is niemand anders die op uw werkplek gaat zitten. Alle algemene ruimten staan tot uw beschikking en u heeft een eigen postvakje. Naar behoefte kunt u vervolgens gebruik maken van allerlei extra diensten die er aangeboden worden. Een slimme plek om als ZZP’er vanuit te ondernemen. Er worden maximaal 12 werkplekken toegewezen.

Ondernemers hebben er de mogelijkheid om te werken, elkaar te ontmoeten, kennis te delen en samen te werken. Zorgen over schoonmaak, draadloos internet, post in en uit, ontvangst bezoek door receptie, etc. is niet nodig, want dat wordt allemaal voor u geregeld en zit standaard in de prijs.

Kosten voor een werkplek bij Verzamelgebouw Reeuwijk

  • Je huurt al een werkplek voor 195,- per maand.
  • Neem contact op met Fred Sluijs (0182 30 81 91) om een werkplek te huren of voor meer informatie en een bezichtiging.

Liever een full-service kantoorruimte huren in Reeuwijk in de buurt van Gouda? Neem contact op voor meer informatie! 

Werkplek huren in Reeuwijk

In een professionele werkomgeving met snel internet, kopieer- en printmogelijkheden, koffie en collega ondernemers kun je in een goede energie werken. De ruimte wordt er professioneel schoongemaakt en er zijn tal voor optionele services waar je gebruik van kunt maken. Dus je hebt een werkplek, maar je hebt een heel kantoor, een hele organisatie tot je beschikking.

Je huurt al een werkplek voor 195,- per maand. Daarnaast zijn er optionele diensten waar je alleen voor betaald als je er gebruik van maakt. Denk aan vergaderruimtes, drankenabonnement, printen, telefoondienst, etc. etc.

Neem contact met ons op, dan kom je kijken en dan hebben we een standaard contractje voor je. Als de werkplek bevalt en het contract bevalt dan ondertekenen we die en dan krijg je de sleutel en een alarmcode en dan kun je vervolgens 24/7 terecht.

Je vindt bij ons op twee plekken in het Verzamelgebouw een werkplek. In het starterskantoor dat is bestemd voor starters tot 25 jaar en in het zogenaamde Huiskamerkantoor. Een sfeervolle kantoortuin met werkplekken, zitjes en eenpersoonskantoren.

Bezichtigingsformulier

Wilt u meer weten over de full-service aanpak van Verzamelgebouw Reeuwijk of wilt u graag langskomen voor een rondleiding om uzelf te oriënteren? Maak dan direct een afspraak door ons te bellen via 0182 308 191 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op

CONTACTFORMULIER

Wilt u meer weten over de full-service aanpak van Verzamelgebouw Reeuwijk of wilt u graag langskomen voor een rondleiding om uzelf te oriënteren? Maak dan direct een afspraak door ons te bellen via 0182 308 191 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op