Kantoorruimte
Gouda

Met ons verzamelgebouw midden in het Groene Hart bieden we verschillende ruime kantoorruimtes in Reeuwijk aan, waardoor u altijd beschikt over de gewenste bedrijfsruimte voor uw onderneming.

kantoorruimte 03 Verzamelgebouw Reeuwijk
Kantoorruimte 02 Verzamelgebouw Reeuwijk

Op zoek naar een kantoorruimte?

Wilt u als ondernemer meer bezig zijn met waar u goed in bent, en randzaken zoveel mogelijk uitbesteden? Dan is een full-service kantoorruimte aan de rand van Gouda wellicht iets voor u. Bij Verzamelgebouw Reeuwijk maken we gebruik van zeer flexibele huurmogelijkheden, waardoor u snel en eenvoudig een kantoorruimte huurt. En daar blijft het niet bij. Naast een moderne kantoorruimte met snel internet en de interessante gesprekken met ambitieuze mede-ondernemers, profiteert u onder andere ook van een receptie- en telefoondienst, postservice, magazijnruimte en vergaderruimte.

Persoonlijke benadering

Wist u dat ons eigen kantoor ook in Verzamelgebouw Reeuwijk is gevestigd? Dit heeft als voordeel dat de lijnen met onze huurders lekker kort zijn. Neem bijvoorbeeld onze receptionisten: die kennen alle huurders. Door deze korte lijntjes kunnen we u als ondernemer het beste ondersteunen.

Flexibiliteit

Een langere tijd een kantoorruimte nodig, of maar voor één dag? Beide is mogelijk. Bij Verzamelgebouw Reeuwijk (nabij Gouda) huurt u eenvoudig, vast of flexibel, een kantoor.

Professionaliteit

Als ondernemer weten we hoe belangrijk de uitstraling naar buiten is. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat het verzamelgebouw een mooi visitekaartje is: het is voorzien van strakke vormgeving en hoogwaardige dienstverlening.

Locatie

We zijn gevestigd midden in het Groene Hart met een directe verbinding met de A12 richting Gouda. Uw kantoorruimte in Reeuwijk is hierdoor zeer goed bereikbaar.

Energielabel A

Ons pand is volledig voorzien van energielabel A. Hierdoor besparen we energie, waar u als huurder uiteindelijk van profiteert (door een lagere huurprijs).

Ondernemen in een gespreid bedje

We bieden uitsluitend maatwerk en voorzien u van de perfecte bedrijfsruimte inclusief services als schoonmaak, onderhoud, pakket & post service en eventuele lunch.

Verzamelgebouw_Reeuwijk_01
Starters werkplek 03 Verzamelgebouw Reeuwijk

Plan een bezichtiging
voor een kantoor nabij Gouda

Bent u, als ondernemer, op zoek naar een ruimte nabij Gouda waar u zich goed op uw onderneming kunt focussen? 

Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw onderneming. Onze medewerkers staan u graag te woord via 0182 308 191

Direct een vrijblijvende bezichtiging inplannen kan ook via het formulier.

Waarom kantoorruimte
in Reeuwijk huren?

Ons verzamelgebouw bestaat uit een groot aantal verschillende kantoorruimtes, waardoor u te maken heeft met meerdere ondernemers die een flexibele kantoorruimte huren. Zo profiteert u gezamenlijk van onze diensten en producten.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de lunch door ons te laten verzorgen tijdens een belangrijke vergadering, waardoor u een zeer professionele indruk op uw klanten maakt en zelf geen zorgen heeft over de lunch. Omdat veel ondernemingen zeer dynamisch zijn en behoefte hebben aan flexibele werktijden, heeft u bij Verzamelgebouw Reeuwijk bovendien 24 uur per dag toegang tot uw kantoorruimte.

Wat ons onderscheidt

David Hoppenbrouwers

Eigenaar David’s Gelato

Ondernemen met meerdere ondernemers onder één dak heeft vele voordelen. Zo worden diensten en producten collectief verdeeld met elkaar. Denk aan een goede internetaansluiting, afval en parkeerplaatsen. Of het gebruik van een vergaderruimte, deze zien er netjes en schoon uit, waar je onder het genot van een goede kop koffie/ thee of fris prettig kunt vergaderen. Daarnaast is er altijd een van de ervaren receptionistes aanwezig die een afspraak professioneel kan ontvangen. De pakket post service wordt zeer goed verzorgd, evenals als het printen of scannen van documenten.

LuukdeJong2

Luuk de Jong

Eigenaar Protech

We hebben gekozen voor het verzamelgebouw omdat het gemakkelijk te bereiken is voor de kandidaten die wij op intake krijgen. Daarnaast zijn de faciliteit netjes en zien de spreekkamers er goed uit. Voor ons is het belangrijk dat onze afspraken die over de vloer komen zien dat we een professioneel bedrijf zijn en daar helpt het verzamelgebouw bij. De receptie is er tijdens kantoortijden en bestaat uit enthousiaste dames die er zin in hebben en gastvrij zijn voor je afspraken. We hoeven ons niet bezig te houden met facilitaire zaken.


 

Monique Ruegg

Beleidsmedewerker
Astmavereniging Nederland en Davos

Verzamelgebouw Reeuwijk biedt een bemande receptie, een kantine en diensten aan die ik nu niet zelf hoef te organiseren. Door de verscheidenheid aan bedrijven in het gebouw kan je ook van de andere bedrijven zijn-haar expertise gebruik maken, inkopen of huren. Waarbij je weet dat je met betrouwbare mensen samenwerkt. De sfeer is heel erg goed. Doordat Verzamelgebouw Reeuwijk de mogelijkheid geeft om elkaar beter te leren kennen via een BBQ of wijnproeverij spreek je ook makkelijker mensen aan. Ook het koffie halen in de kantine, maakt dat je elkaar sneller aanspreek.