Kantoorruimte Gouda

Bedrijfsruimte aan de rand van Gouda huren

Wilt u als ondernemer meer bezig zijn met waar u goed in bent, en randzaken zoveel mogelijk uitbesteden? Dan is een full-service kantoorruimte aan de rand van Gouda wellicht iets voor u. Bij Verzamelgebouw Reeuwijk maken we gebruik van zeer flexibele huurmogelijkheden, waardoor u snel en eenvoudig een kantoorruimte huurt. En daar blijft het niet bij. Naast een moderne kantoorruimte met snel internet en de interessante gesprekken met ambitieuze mede-ondernemers, profiteert u onder andere ook van een receptie- en telefoondienst, postservice, magazijnruimte en vergaderruimte.

Waarom Verzamelgebouw Reeuwijk?

Persoonlijke benadering

Wist u dat ons eigen kantoor ook in Verzamelgebouw Reeuwijk is gevestigd? Dit heeft als voordeel dat de lijnen met onze huurders lekker kort zijn. Neem bijvoorbeeld onze receptionisten: die kennen alle huurders. Door deze korte lijntjes kunnen we u als ondernemer het beste ondersteunen.

Flexibiliteit

Een langere tijd een kantoorruimte nodig, of maar voor één dag? Beide is mogelijk. Bij Verzamelgebouw Reeuwijk (nabij Gouda) huurt u eenvoudig, vast of flexibel, een kantoor.

Professionaliteit

Als ondernemer weten we hoe belangrijk de uitstraling naar buiten is. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat het verzamelgebouw een mooi visitekaartje is: het is voorzien van strakke vormgeving en hoogwaardige dienstverlening.

Locatie

Een kantoorruimte die goed bereikbaar is. Midden in Het Groene Hart met een directe verbinding met de A12 richting Gouda.

Energielabel A

Ons pand is volledig voorzien van energielabel A. Hierdoor sparen we energie, waar u als huurder uiteindelijk van profiteert (door een lagere huurprijs).

Ondernemen in een gespreid bedje

We bieden uitsluitend maatwerk en voorzien u van de perfecte bedrijfsruimte inclusief services als schoonmaak, onderhoud, pakket & post service en eventuele lunch.

Bezichtiging voor uw kantoor nabij Gouda

Bent u, als ondernemer, op zoek naar een ruimte in Gouda waar u zich goed op uw onderneming kunt focussen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw onderneming. Onze medewerkers staan u graag te woord via 0182 308 191. Direct een vrijblijvende bezichtiging inplannen kan ook via het onderstaande formulier.

  Waarom een van onze kantoorruimtes huren?

  Het voordeel van huren bij Verzamelgebouw Reeuwijk is dat u profiteert van een full service kantooroplossing. U hoeft alleen nog maar een laptop mee te nemen en kunt direct aan de slag. De ruimte is al voorzien van alles wat u nodig heeft om efficiënt en ongestoord te kunnen werken.

  • Full-service bedrijfsruimte
  • Snelle internetverbinding
  • Genoeg parkeergelegenheden
  • Gezamenlijke afvalcontainers
  • Voldoende vergaderruimtes (verschillende groottes)
  • Professionele en proactieve receptionisten
  • Pakket- en postservice
  • Omdat er steeds meer behoeft is aan dynamisch en flexibel werken, is ons verzamelgebouw 24 uur per dag geopend.

  Wilt u dat wij de lunch dagelijks voor u verzorgen, of eenmalig tijdens een belangrijke vergadering? Dat is mogelijk. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over (het klaarmaken van) de lunch. De lunch is flexibel in te delen en u bepaalt zelf wanneer u wel of geen lunch van ons wilt.

  Ervaringen met flexibele kantoorruimte Reeuwijk

  Ondernemen met meerdere ondernemers onder één dak heeft vele voordelen. Zo worden diensten en producten collectief verdeeld met elkaar. Denk aan een goede internetaansluiting, afval en parkeerplaatsen. Of het gebruik van een vergaderruimte, deze zien er netjes en schoon uit, waar je onder het genot van een goede kop koffie/ thee of fris prettig kunt vergaderen. Daarnaast is er altijd een van de ervaren receptionistes aanwezig die een afspraak professioneel kan ontvangen. De pakket & post service wordt zeer goed verzorgd, evenals als het printen of scannen van documenten. Wij hebben nooit meer stress als de inkt die op is, een afspraak die staat te wachten, of als we de postbode missen. Er wordt te allen tijde meegedacht door de medewerkers van Verzamelgebouw Reeuwijk wat als zeer prettig wordt ervaren en wat een fijne sfeer geeft. Zo zorgen zij ervoor dat het “gespreid bedje “, zoals hun payoff luidt, altijd in topconditie is. Kortom, een zeer fijne basis om een mooi bedrijf op te bouwen, zonder bezig te hoeven zijn met de minder leuke maar essentiële zaken. Omringt zijn door ondernemers breng energie in het gebouw en zorgt voor inspiratie. Ook zeer prettig gelegen. De snelwegen liggen voor de deur en in 5 minuten ben je in Gouda.
  David Hoppenbrouwers
  Eigenaar David's Gelato
  We hebben gekozen voor het verzamelgebouw omdat het gemakkelijk te bereiken is voor de kandidaten die wij op intake krijgen. Daarnaast zijn de faciliteit netjes en zien de spreekkamers er goed uit. Voor ons is het belangrijk dat onze afspraken die over de vloer komen zien dat we een professioneel bedrijf zijn en daar helpt het verzamelgebouw bij. De receptie is er tijdens kantoortijden en bestaat uit enthousiaste dames die er zin in hebben en gastvrij zijn voor je afspraken. We hoeven ons niet bezig te houden met facilitaire zaken. Je kan voor een kleine vergoeding een schoonmaker nemen die wekelijks je hele kantoor strak maakt. Je hoeft niet eens boodschappen te doen, want beleg, frisdranken en een biertje op vrijdagmiddag mag je gewoon pakken. De sfeer is prima in het verzamelgebouw. Hier werken normale mensen die niet met hun neus omhoog lopen. Ontspannen sfeer maar wel activerend.
  Joost Boonsma
  Co-owner 100 Industrie
  “Ik ben zowel Advocaat als Mediator en ik werk voor bedrijven en particulieren. Ik houd mij hoofdzakelijk bezig met het arbeidsrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht en personen- en familierecht. Al vanaf 2006 ben ik gevestigd in het Verzamelgebouw Reeuwijk. Er heerst hier een fijne sfeer, ook tussen mede-ondernemers, waardoor leuke samenwerkingen ontstaan. Verder ben ik heel blij met de post service en telefoonservice. Alles wordt eigenlijk geregeld! Er zijn korte lijnen tussen de huurder en verhuurder en dat vind ik een groot voordeel als ondernemer!”
  Brigitte de Ruiter
  Eigenaresse Advocatenkantoor De Ruiter
  Verzamelgebouw Reeuwijk biedt een bemande receptie, een kantine en diensten aan die ik nu niet zelf hoef te organiseren. Door de verscheidenheid aan bedrijven in het gebouw kan je ook van de andere bedrijven zijn-haar expertise gebruik maken, inkopen of huren. Waarbij je weet dat je met betrouwbare mensen samenwerkt. De sfeer is heel erg goed. Doordat Verzamelgebouw Reeuwijk de mogelijkheid geeft om elkaar beter te leren kennen via een BBQ of wijnproeverij spreek je ook makkelijker mensen aan. Ook het koffie halen in de kantine, maakt dat je elkaar sneller aanspreekt.
  Monique Rüegg
  Beleidsmedewerker Vereniging Nederland-Davos

  Openingstijden receptie

  Zon

  00:00 - 24:00

  Ma

  00:00 - 24:00

  Di

  00:00 - 24:00

  Woe

  00:00 - 24:00

  Do

  00:00 - 24:00

  Vr

  00:00 - 24:00

  Zat

  00:00 - 24:00