Kantoorruimte Reeuwijk

Bedrijfsruimte Reeuwijk huren: full-service kantoorruimte

Met ons verzamelgebouw midden in Het Groene Hart bieden we verschillende ruime kantoorruimtes in Reeuwijk aan, waardoor u altijd beschikt over de gewenste bedrijfsruimte voor uw onderneming. Bij Verzamelgebouw Reeuwijk maken we gebruik van zeer flexibele huurmogelijkheden, waardoor u zowel snel en eenvoudig een kantoorruimte huurt voor één dag als voor een langere periode. Huur een passende kantoorruimte in Reeuwijk en profiteer van onze voordelen:

Waarom kiezen voor Verzamelgebouw Reeuwijk?

Persoonlijke benadering

Als kantoor verhuurder is ons eigen kantoor eveneens gevestigd in ons Verzamelgebouw Reeuwijk, waardoor de lijnen tussen ons en de huurders zeer kort zijn. Onze vaste receptionisten kennen alle huurders en staan altijd klaar om te helpen.

Flexibiliteit

Om aan al uw wensen te voldoen profiteert u bij ons van zeer flexibel kantoor. Zo huurt u eenvoudig een kantoorruimte voor één dag, maar ook voor een vaste langere periode.

Professionaliteit

Ons verzamelgebouw vormt het visitekaartje voor uw klanten en is voorzien van strakke vormgeving en hoogwaardige dienstverlening.

Locatie

We zijn gevestigd midden in Het Groene Hart met een directe verbinding met de A12 richting Gouda. Uw kantoorruimte Reeuwijk is hierdoor zeer goed bereikbaar.

Energielabel A

Onze kantoorruimtes hebben energielabel A. Mede hierdoor kunnen we de huurprijs van onze kantoorruimte laag houden.

Ondernemen in een gespreid bedje

We bieden uitsluitend maatwerk en voorzien u van de perfecte bedrijfsruimte inclusief services als schoonmaak, onderhoud, pakket & post service en eventuele lunch.

//verzamelgebouwreeuwijk.nl/wp-content/uploads/2021/07/Verzamelgebouw_Reeuwijk-533-HDR.jpg
//verzamelgebouwreeuwijk.nl/wp-content/uploads/2021/07/Verzamelgebouw_Reeuwijk-249-HDR.jpg
//verzamelgebouwreeuwijk.nl/wp-content/uploads/2021/07/Verzamelgebouw_Reeuwijk-253-HDR.jpg
//verzamelgebouwreeuwijk.nl/wp-content/uploads/2021/07/Verzamelgebouw_Reeuwijk-345-HDR.jpg

Plan een bezichtiging voor een kantoor in Reeuwijk

Heeft u vragen over onze beschikbare kantoorruimtes in Reeuwijk of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan contact op met een van onze professionals via 0182 308 191 of plan direct een vrijblijvende bezichtiging in via het onderstaande formulier. Tijdens de bezichtiging helpen we u graag verder en beantwoorden we al uw vragen.

  Waarom kantoorruimte in Reeuwijk huren?

  Ons verzamelgebouw bestaat uit een groot aantal verschillende kantoorruimtes, waardoor u te maken heeft met meerdere ondernemers die een flexibele kantoorruimte huren. Zo profiteert u gezamenlijk van onze diensten en producten, zoals:

  • Full-service kantoorruimte met alles erop en eraan
  • Goede internetverbinding
  • Voldoende parkeergelegenheden
  • Gezamenlijke afvalcontainers
  • Voldoende vergaderruimtes
  • Zeer professionele receptionisten
  • Pakket & post service
  • 24/7 geopend

  Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de lunch door ons te laten verzorgen tijdens een belangrijke vergadering, waardoor u een zeer professionele indruk op uw klanten maakt en zelf geen zorgen heeft over de lunch. Omdat veel ondernemingen zeer dynamisch zijn en behoefte hebben aan flexibele werktijden, heeft u bij Verzamelgebouw Reeuwijk bovendien 24 uur per dag toegang tot uw kantoorruimte.

  Ervaringen met flexibele kantoorruimte Reeuwijk

  Ondernemen met meerdere ondernemers onder één dak heeft vele voordelen. Zo worden diensten en producten collectief verdeeld met elkaar. Denk aan een goede internetaansluiting, afval en parkeerplaatsen. Of het gebruik van een vergaderruimte, deze zien er netjes en schoon uit, waar je onder het genot van een goede kop koffie/ thee of fris prettig kunt vergaderen. Daarnaast is er altijd een van de ervaren receptionistes aanwezig die een afspraak professioneel kan ontvangen. De pakket & post service wordt zeer goed verzorgd, evenals als het printen of scannen van documenten. Wij hebben nooit meer stress als de inkt die op is, een afspraak die staat te wachten, of als we de postbode missen. Er wordt te allen tijde meegedacht door de medewerkers van Verzamelgebouw Reeuwijk wat als zeer prettig wordt ervaren en wat een fijne sfeer geeft. Zo zorgen zij ervoor dat het “gespreid bedje “, zoals hun payoff luidt, altijd in topconditie is. Kortom, een zeer fijne basis om een mooi bedrijf op te bouwen, zonder bezig te hoeven zijn met de minder leuke maar essentiële zaken. Omringt zijn door ondernemers breng energie in het gebouw en zorgt voor inspiratie. Ook zeer prettig gelegen. De snelwegen liggen voor de deur en in 5 minuten ben je in Gouda.
  David Hoppenbrouwers
  Eigenaar David's Gelato
  We hebben gekozen voor het verzamelgebouw omdat het gemakkelijk te bereiken is voor de kandidaten die wij op intake krijgen. Daarnaast zijn de faciliteit netjes en zien de spreekkamers er goed uit. Voor ons is het belangrijk dat onze afspraken die over de vloer komen zien dat we een professioneel bedrijf zijn en daar helpt het verzamelgebouw bij. De receptie is er tijdens kantoortijden en bestaat uit enthousiaste dames die er zin in hebben en gastvrij zijn voor je afspraken. We hoeven ons niet bezig te houden met facilitaire zaken. Je kan voor een kleine vergoeding een schoonmaker nemen die wekelijks je hele kantoor strak maakt. Je hoeft niet eens boodschappen te doen, want beleg, frisdranken en een biertje op vrijdagmiddag mag je gewoon pakken. De sfeer is prima in het verzamelgebouw. Hier werken normale mensen die niet met hun neus omhoog lopen. Ontspannen sfeer maar wel activerend.
  Luuk de Jong
  Eigenaar Protech
  “Ik ben zowel Advocaat als Mediator en ik werk voor bedrijven en particulieren. Ik houd mij hoofdzakelijk bezig met het arbeidsrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht en personen- en familierecht. Al vanaf 2006 ben ik gevestigd in het Verzamelgebouw Reeuwijk. Er heerst hier een fijne sfeer, ook tussen mede-ondernemers, waardoor leuke samenwerkingen ontstaan. Verder ben ik heel blij met de post service en telefoonservice. Alles wordt eigenlijk geregeld! Er zijn korte lijnen tussen de huurder en verhuurder en dat vind ik een groot voordeel als ondernemer!”
  Brigitte de Ruiter
  Eigenaresse Advocatenkantoor De Ruiter
  Verzamelgebouw Reeuwijk biedt een bemande receptie, een kantine en diensten aan die ik nu niet zelf hoef te organiseren. Door de verscheidenheid aan bedrijven in het gebouw kan je ook van de andere bedrijven zijn-haar expertise gebruik maken, inkopen of huren. Waarbij je weet dat je met betrouwbare mensen samenwerkt. De sfeer is heel erg goed. Doordat Verzamelgebouw Reeuwijk de mogelijkheid geeft om elkaar beter te leren kennen via een BBQ of wijnproeverij spreek je ook makkelijker mensen aan. Ook het koffie halen in de kantine, maakt dat je elkaar sneller aanspreekt.
  Monique Rüegg
  Beleidsmedewerker Vereniging Nederland-Davos