Een ideale oplossing voor wie een kantoor te groot is, is het huren van een eigen werkplek. Dit kantoor is omgebouwd tot een huiskamerkantoor dat ruim, modern en sfeervol van opzet is en flexibel is ingericht. Er zijn diverse werkplekken beschikbaar waar u het kantoor met anderen deelt. U heeft een eigen bureau, bureaustoel en archiefkast en er is niemand anders die op uw werkplek gaat zitten. Alle algemene ruimten staan tot uw beschikking en u heeft een eigen postvakje. Naar behoefte kunt u vervolgens gebruik maken van allerlei extra diensten die er aangeboden worden. Een slimme plek om als ZZP’er vanuit te ondernemen.

Er worden maximaal 12 werkplekken toegewezen. De loungehoek, de bartafel, het brainstormgedeelte en het bel/Skype hok blijven vrij beschikbaar voor de ondernemers in Het Huiskamerkantoor.

Ondernemers hebben er de mogelijkheid om te werken, elkaar te ontmoeten, kennis te delen en samen te werken. Zorgen over schoonmaak, draadloos internet, post in en uit, ontvangst bezoek door receptie, etc. etc. is niet nodig, want dat wordt allemaal voor u geregeld en zit standaard in de prijs.

Kosten voor een werkplek

  • De all inn kosten zijn € 195,-  (inclusief schoonmaak kantoor, servicekosten en kantoormeubilair)
  • Neem contact op met André Vergeer (0182 30 81 91) om een werkplek te huren of voor meer informatie en een bezichtiging.

Liever een full-service kantoorruimte huren in Reeuwijk in de buurt van Gouda? Neem contact op voor meer informatie!