Bent u op zoek naar een flex vergaderruimte in Reeuwijk? Kies dan voor Verzamelgebouw Reeuwijk. Onze mooie vergaderruimte in Reeuwijk heeft een fijne sfeer, is geschikt voor 4 tot 6 personen en is van alle gemakken voorzien. Ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar volledig verzorgde ruimtes. Zo focust u zich optimaal op waar u goed in bent en regelen wij de rest. U hoeft alleen uw eigen laptop en benodigdheden mee te nemen.

Voordelen

  • Supersnel en betrouwbaar internet
  • Kleurenprinter
  • Eten en drinken
  • Kantine, pantry en terras aan het water
  • Voldoende parkeerplaatsen

Coronamaatregelen

In verband met corona zijn er momenteel maximaal 4 mensen in de flex vergaderruimte toegestaan. Verder zijn in het pand en in de ruimtes alle benodigde maatregelen genomen om veilig te kunnen werken.

Prijzen Flex Vergaderruimte Reeuwijk

DuurKostenOpmerkingen
Per uur€ 12,50 + € 2,- per persoon per reserveringIncl. koffie en thee
Per dagdeel (4 uur)€ 45,- + € 4,- per persoonIncl. koffie en thee
Per dag (8 uur)€ 87,50 + € 6,- per persoonIncl. koffie en thee
abonnement€ 75,- per maandMinimaal 3 maanden
  • Buiten kantooruren (18:00 – 8:00) geldt een extra opslag van €19,50 per reservering.
  • Een abonnement voor alle ruimtes, waarbij per keer 1 ruimte gereserveerd kan worden, bedraagt € 195,- per maand.

Catering

Wenst u een lunch bij de vergadering? (€5,- toeslag tot 5 personen. Geen toeslag bij 5 personen of meer)

  • Standaard lunch – € 9,75 pp
  • Luxe lunch – € 14,75 pp
  • Verse jus d’orange – € 2,50 pp

Flex vergaderruimte huren bij Verzamelgebouw Reeuwijk

Verzamelgebouw Reeuwijk biedt u de mogelijkheid om een mooie en verzorgde flex vergaderruimte te huren in Reeuwijk tegen scherpe prijzen. Ons pand is gelegen aan de Leeghwaterstraat, in een prachtige omgeving. Ook is ons pand voorzien van een mooi terras aan het water, waar u na afloop van uw vergadering bijkletst onder het genot van een lekkere kop koffie. Onze flex vergaderruimte is te huren voor zowel een korte als een lange periode. Huurt u een van onze ruimtes graag voor een langere periode? Sluit dan vandaag nog een voordelig abonnement af. Zo bespaart u op de kosten.

Maak gebruik van onze handige faciliteiten

Huurt u een flex vergaderruimte bij Verzamelgebouw Reeuwijk, dan nemen wij u alle zorgen uit handen. We beschikken over een bemande receptie met een ervaren receptioniste die de telefoon opneemt, klanten en gasten verwelkomt en pakketjes voor u aanneemt. Daarnaast zijn faciliteiten als superstabiel internet, telefoon, koffie, thee, gas, water en licht tot in de puntjes voor u geregeld. Verder zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig, zodat u niet ver hoeft te lopen.

Profiteer van een snelle en betrouwbare internetverbinding

Trage internetverbinding en haperende videocalls? In onze flex vergaderruimte in Reeuwijk heeft u daar geen last van. Bij ons profiteert u namelijk altijd van een snelle, veilige en betrouwbare internetverbinding. We beschikken over 4 modems. Wanneer er veel mensen tegelijk gebruikmaken van een verbinding, schakelt u eenvoudig over naar een andere. Bovendien werken we met drie verschillende internetaanbieders. Ligt het internet van één internetprovider eruit? Dan kunt u nog gebruikmaken van de internetverbinding van een andere provider.

Meer weten? Neem contact met ons op

Voor meer informatie over onze flex vergaderruimte in Reeuwijk kunt u gerust contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar via 0182 308 191 (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur). Of vul het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.