Starters werkplek huren Reeuwijk

Bent u een starter en op zoek naar een fijne werkruimte in Reeuwijk? Bekijk dan de mogelijkheden bij Verzamelgebouw Reeuwijk. Hier huurt u voordelig een werkplek in onze werkruimte voor starters. Deze startersruimte is speciaal ontworpen voor jongeren t/m 25 jaar en is van alle gemakken voorzien. Het grootste voordeel? De prijs! Voor slechts € 95,- per maand huurt u een werkplek in onze startersruimte. Bovendien deelt u de ruimte met mede-ondernemers. Zo weet u zeker dat u in een werkruimte terecht komt met andere gemotiveerde starters, u kennis kunt delen, kunt samenwerken en dat de sfeer altijd goed is.

//verzamelgebouwreeuwijk.nl/wp-content/uploads/2021/07/Verzamelgebouw_Reeuwijk-541-HDR.jpg
//verzamelgebouwreeuwijk.nl/wp-content/uploads/2021/07/Verzamelgebouw_Reeuwijk-573-HDR.jpg
//verzamelgebouwreeuwijk.nl/wp-content/uploads/2021/07/Verzamelgebouw_Reeuwijk-329-HDR.jpg
//verzamelgebouwreeuwijk.nl/wp-content/uploads/2021/07/Verzamelgebouw_Reeuwijk-229-HDR.jpg

Kenmerken werkplek starters Reeuwijk

 • Werkplek huren in onze startersruimte voor slechts € 95,- per maand, incl. servicekosten
 • Werken in het bijzijn van 10 mede-ondernemers
 • Eigen bureau, bureaustoel en archiefkast
 • De werkplek is exclusief beschikbaar voor u
 • Comfortabele start-up sfeer
 • Pooltafel aanwezig

Prijzen werkplek Reeuwijk

Het huren van een werkplek in onze startersruimte is erg voordelig. Zo huur je al een werkplek voor € 95,- per maand, inclusief servicekosten. Dit vind je nergens goedkoper!

Bovendien kun je een drank- en fruitabonnement afsluiten. Hierbij betaal je een vaste abonnementsprijs en krijg je onbeperkt thee, koffie, limonade en fruit. Ideaal voor tijdens je werksessies.

Werkplek huren als starter bij Verzamelgebouw Reeuwijk

Onze startersruimte biedt de ideale oplossing voor wie een kantoor te groot en te duur is. In deze fijne startersruimte huurt u namelijk een geheel eigen werkplek. De werkruimte is omgebouwd tot een huiskamerkantoor dat ruim, modern en sfeervol is. Bovendien beschikt de ruimte over een start-up sfeertje en is hij flexibel ingericht.

De startersruimte is geschikt voor maximaal 11 personen. Er zijn diverse werkplekken beschikbaar, waardoor u het kantoor met 10 andere mede-ondernemers deelt. U beschikt over een eigen bureau, bureaustoel en archiefkast en er is niemand die op uw werkplek gaat zitten.

Bovendien heeft u alle algemene ruimtes tot uw beschikking en heeft u een eigen postvakje. Huurt u een werkplek in onze startersruimte, dan bent u als ZZP’er verzekerd van een slimme plek om in te ondernemen.

De voordelen van onze startersruimte in Reeuwijk

 • Supersnel en betrouwbaar internet
 • Kleurenprinter
 • Eten en drinken (optioneel drank- en fruitabonnement)
 • Kantine, pantry en terras aan het water
 • Voldoende parkeerplaatsen: op eigen naam (abonnement), op flexparkeerplekken (abonnement), of langs de openbare weg

Handige faciliteiten

Huurt u een werkplek bij Verzamelgebouw Reeuwijk, dan weet u zeker dat alle faciliteiten tot in de puntjes zijn verzorgd. Zo kunt u zich volledig focussen op hetgeen wat u echt belangrijk vindt: uw onderneming! Maak gebruik van onze faciliteiten zoals superstabiel internet, telefoon, koffie, thee, gas, water en licht. Ook beschikken we over een bemande receptie met een ervaren receptioniste die de telefoon opneemt, pakketjes aanneemt en gasten verwelkomt. Verder zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig, zodat u niet ver hoeft te lopen.

Onze supersnelle en betrouwbare internetverbinding

Haperende videocalls, lange laadtijden en trage websites zijn verleden tijd dankzij onze supersnelle, veilige en betrouwbare internetverbinding. Omdat we in ons pand beschikken over vier modems, schakelt u eenvoudig over naar een andere verbinding wanneer er veel mensen tegelijk gebruikmaken van één verbinding. Bovendien werken we met drie verschillende internetaanbieders. Dit betekent dat wanneer het internet van één provider eruit ligt, u gemakkelijk overschakelt naar de internetverbinding van een andere provider.

Mooi pand in een prachtige omgeving

Bij Verzamelgebouw Reeuwijk heeft u als starter de mogelijkheid om een fijne werkplek te huren tegen de laagste tarieven. Ons pand is gelegen aan de Leeghwaterstraat en is omringd door een prachtige omgeving. Ook hebben we een mooi terras aan het water, waar u kunt bijkletsen met mede-ondernemers onder het genot van een lekkere kop koffie of thee.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over het huren van een werkplek in onze startersruimte in Reeuwijk? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0182 308 191 (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur) of vul het contactformulier in. U kunt ook direct onze startersruimte reserveren via de onderstaande button.