Eenpersoons kantoor huren Reeuwijk

Bent u op zoek naar een fijne werkruimte waar u geconcentreerd kunt werken en bellen? Huur dan ons eenpersoons kantoor in Reeuwijk. Deze ruimte is speciaal ontwikkeld voor iedereen die graag in alle rust wilt werken, bellen en online vergaderen. Het eenpersoons kantoor is een kleine, afgescheiden ruimte en beschikt over een in hoogte verstelbaar bureau. Zo hoeft u alleen uw laptop mee te nemen en gaat u direct aan de slag. U huurt ons eenpersoons kantoor al voor slechts € 295,- per maand.

Kenmerken eenpersoonskantoor

  • Eenpersoons kantoor huren in Reeuwijk voor € 295,- per maand, incl. servicekosten
  • Ideaal wanneer u geconcentreerd wilt werken en bellen
  • Kleine, afgescheiden ruimte met verstelbaar bureau
  • Ongestoord werken
  • Optioneel drank- en fruitabonnement (o.a. koffie, thee, limonade, fruit)

Prijzen eenpersoons kantoor Reeuwijk

Heeft u interesse in het huren van een eenpersoons kantoor in Reeuwijk? Bij Verzamelgebouw Reeuwijk kan dit tegen voordelige tarieven. U huurt al een eenpersoonskantoor voor € 295,- per maand, inclusief servicekosten.

//verzamelgebouwreeuwijk.nl/wp-content/uploads/2021/07/Verzamelgebouw_Reeuwijk-473-HDR.jpg

Eenpersoons kantoor huren bij Verzamelgebouw Reeuwijk

Ons eenpersoons kantoor is erg geschikt voor iedereen die op zoek is naar een ruimte waar u geconcentreerd en onverstoord kunt werken en online vergaderen. De ruimte beschikt bovendien over een fijne sfeer en is voorzien van een in hoogste verstelbaar bureau. Bent u klaar met uw werkzaamheden of wilt u graag even met iemand sparren? Het eenpersoons kantoortje grenst aan een open werkplek. Zo kun je altijd eenvoudig een mede-ondernemers bereiken om mee te kletsen of te vergaderen.

//verzamelgebouwreeuwijk.nl/wp-content/uploads/2021/07/Verzamelgebouw_Reeuwijk-609-HDR.jpg

Mooi pand in een prachtige omgeving

Huurt u een eenpersoons kantoor bij Verzamelgebouw Reeuwijk, dan weet u zeker dat u terecht komt in een fijne werkomgeving. Ons pand is gelegen aan de Leeghwaterstraat in Reeuwijk, omringd door een prachtige omgeving. Ook hebben we een mooi terras aan het water, waar u na het werken kunt ontspannen onder het genot van een lekkere kop koffie of thee.

Voordelen eenpersoons kantoor

  • Supersnel en betrouwbaar internet
  • In hoogte verstelbaar bureau aanwezig
  • Kantine, pantry en terras aan het water
  • Voldoende parkeerplaatsen

Maak gebruik van handige faciliteiten

Bij Verzamelgebouw Reeuwijk bent u verzekerd van handige faciliteiten die tot in de puntjes zijn verzorgd. Zo kunt u zich volledig focussen op uw werk en gaat u op comfortabele wijze aan de slag met uw taken. Maak gebruik van faciliteiten als superstabiel internet, telefoon, koffie, thee, gas, water en licht. Ook beschikken we over een bemande receptie met een ervaren receptioniste die de telefoon opneemt, pakketjes aanneemt en gasten verwelkomt. Verder zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig, zodat u niet ver hoeft te lopen.

Supersnelle en betrouwbare internetverbinding

Ken u dat? U zit in een Zoom-call en opeens hapert de verbinding. U kunt niet goed horen wat de persoon aan de andere kant van de lijn zegt, waardoor de vergadering niet vlekkeloos verloopt. Bovendien kost u dit onnodig veel tijd en energie. Gelukkig is dat verleden tijd dankzij Verzamelgebouw Reeuwijk. Ons pand beschikt namelijk over vier modems. Maken er veel mensen gebruik van een verbinding? Dan schakelt u eenvoudig over naar een andere verbinding. Daarnaast werken we met drie verschillende internetaanbieder. Wanneer één provider eruit ligt, maakt u eenvoudig gebruik van de internetverbinding van een andere provider. Een eenpersoons kantoor huren bij Verzamelgebouw Reeuwijk staat dus gelijk aan een betrouwbare internetverbinding én efficiënt werken!

Vragen? Neem contact op

Voor meer informatie over het huren van een eenpersoons kantoor bij Verzamelgebouw Reeuwijk, neemt u gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar via 0182 308 191 (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur). Of vul het contactformulier in. U kunt ook direct ons eenpersoons kantoor reserveren via de onderstaande button.

Contact opnemen