Team Verzamelgebouw Reeuwijk

Een werkdag als Office Manager bij Verzamelgebouw Reeuwijk

Werken als Officemanager in het Verzamelgebouw Reeuwijk is nooit saai. Dat vertelt Christelle Jonker-Caniels, een van onze enthousiaste officemanagers.

Dagelijkse Verrassingen

“Elke dag brengt nieuwe verrassingen,” zegt Christelle. “Hoewel ik probeer de dag van tevoren te plannen, is de realiteit altijd anders en dat maakt het werk juist zo boeiend.” Onze Officemanagers houden zich niet alleen bezig met standaard secretariële en administratieve taken, maar blinken ook uit in gastvrijheid en organisatie. Van het verwelkomen van bezoekers tot het inrichten van vergaderzalen, elke taak wordt met zorg en professionaliteit uitgevoerd.

Foto Christelle Officemanager Verzamelgebouw Reeuwijk scaled e1700475255203

Diverse Klantenkring

Er zijn vele vaste huurders en startende ondernemers, maar ook zijn er dagelijks vergaderklanten en bedrijfsartsen in ons verzamelgebouw aanwezig. Het ontzorgen van deze klanten en hen verwelkomen met een glimlach is een belangrijk onderdeel van ons werk. “We zijn het visitekaartje van dit prachtige verzamelgebouw,” benadrukt Christelle. Bovendien beheren onze officemanagers ook de administratie van verschillende bewindvoerderskantoren in de regio, dit zorgt voor veel diversiteit aan werkzaamheden en verantwoordelijkheden.

“Mijn werkdag als officemanager is pas geslaagd als onze bezoekers en huurders het pand tevreden verlaten en alles “op rolletjes” is verlopen.”

Een hecht team

Christelle, samen met haar collega’s Angela en Wallinda, beiden ervaren Officemanagers, vormen het hart van Verzamelgebouw Reeuwijk. Sinds haar eerste sollicitatiegesprek voelde Christelle zich al thuis in de ontspannen en informele sfeer van het bedrijf. “Er is een sterke teamgeest, en er is volop ruimte voor innovatie en het meedenken over processen,” voegt ze toe.

De prachtige locatie

Buitenterras Verzamelgebouw Reeuwijk

Bij Verzamelgebouw Reeuwijk is het niet alleen ons werk dat ons onderscheidt, maar ook onze locatie in het prachtige Groene Hart biedt tal van mogelijkheden. “Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen en u te begroeten met een verse kop koffie,” sluit Christelle af.

Blijf op de hoogte

Wil je meer te weten komen over Verzamelgebouw Reeuwijk? Volg ons dan zeker op social media!

Deel dit bericht:

Bezichtigingsformulier

Wilt u meer weten over de full-service aanpak van Verzamelgebouw Reeuwijk of wilt u graag langskomen voor een rondleiding om uzelf te oriënteren? Maak dan direct een afspraak door ons te bellen via 0182 308 191 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op

CONTACTFORMULIER

Wilt u meer weten over de full-service aanpak van Verzamelgebouw Reeuwijk of wilt u graag langskomen voor een rondleiding om uzelf te oriënteren? Maak dan direct een afspraak door ons te bellen via 0182 308 191 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op