Wanneer u op zoek bent naar een fijne coachruimte in Reeuwijk, kunt u terecht bij Verzamelgebouw Reeuwijk. Onze coachruimte is geschikt voor maximaal 4 personen en is van alle gemakken voorzien. De ruimte beschikt over een lage salontafel met daaromheen twee luxe, comfortabele fauteuils, en een overlegtafel met vier fijne stoelen. Ook is er standaard een whiteboard beschikbaar in de kamer. In onze coachruimte in Reeuwijk kunt u ongestoord coachinggesprekken voeren.

Coronamaatregelen

In verband met corona zijn er momenteel maximaal 2 mensen toegestaan in onze coachruimte. Verder zijn er in het pand en in de ruimtes alle nodige maatregelen getroffen om veilig te kunnen werken.

Kenmerken coachruimte Reeuwijk

 • Geschikt voor maximaal 4 personen. (Door de coronamaatregelen zijn er momenteel maximaal 2 mensen toegestaan in de ruimte.)
 • Overlegtafel met 4 comfortabele stoelen
 • 2 luxe fauteuils met lage salontafel
 • Whiteboard aanwezig

Wilt u onze coachruimte huren? U reserveert de ruimte eenvoudig via onze website.

Online reserveren.

Prijzen coachruimte Reeuwijk

DuurKostenOpmerkingen
Per uur€ 12,50 + € 2,- per persoon per reserveringIncl. koffie en thee
Per dagdeel (4 uur)€ 45,- + € 4,- per persoon per reserveringIncl. koffie en thee
Per dag (8 uur)€ 87,50 + € 6,- per persoon per reserveringIncl. koffie en thee
Abonnement€ 75,- per maandMinimaal 3 maanden

Let op:

 • Buiten kantooruren (18:00 – 8:00) geldt een opslag van € 19,50 per reservering.
 • Verhuur beamer: prijs op aanvraag.
 • Een abonnement voor alle ruimtes, waarbij per keer 1 ruimte gereserveerd kan worden, bedraagt € 195,- per maand.

Catering

Wenst u een lunch bij de vergadering? (€5,- toeslag tot 5 personen. Geen toeslag bij 5 personen of meer)

 • Standaard lunch – € 9,75 pp
 • Luxe lunch – € 14,75 pp
 • Verse jus d’orange – € 2,50 pp

Coachruimte huren bij Verzamelgebouw Reeuwijk

Bij Verzamelgebouw Reeuwijk heeft u de mogelijkheid om een mooie en goed verzorgde coachruimte te huren tegen de laagste tarieven. Ons pand is gelegen aan de Leeghwaterstraat en is omringd door een prachtige omgeving. Ook hebben we een mooi terras aan het water, waar u na afloop van uw coachsessie kunt bijkletsen onder het genot van een lekkere kop koffie of thee. Onze coachruimte in Reeuwijk is te huren per uur, per dagdeel, per dag of langer. Heeft u de ruimte voor langere tijd nodig? Sluit dan een voordelig abonnement af voor € 75,- per maand. Zo bespaart u op de kosten!

De voordelen van onze coachruimte in Reeuwijk

 • Supersnel en betrouwbaar internet
 • Kleurenprinter
 • Eten en drinken
 • Kantine, pantry en terras aan het water
 • Voldoende parkeerplaatsen

Handige faciliteiten

Huurt u een coachruimte bij Verzamelgebouw Reeuwijk, dan weet u zeker dat alle faciliteiten tot in de puntjes zijn verzorgd. Op die manier kunt u zich volledig focussen op de coachsessie of training. Maak gebruik van faciliteiten als superstabiel internet, telefoon, koffie, thee, gas, water en licht. Ook beschikken we over een bemande receptie met een ervaren receptioniste die de telefoon opneemt, pakketjes aanneemt en gasten verwelkomt. Verder zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig, zodat u en uw gasten niet ver hoeven te lopen.

Onze supersnelle en betrouwbare internetverbinding

Zeg vaarwel tegen haperende videocalls of lange laadtijden dankzij onze supersnelle, veilige en betrouwbare internetverbinding. Ons pand beschikt over vier modems. Maken er veel mensen tegelijk gebruik van een verbinding? Dan schakelt u eenvoudig over naar een andere verbinding. Bovendien werken we met drie verschillende internetaanbieders. Dit betekent dat wanneer het internet van één provider eruit ligt, u nog gebruik kunt maken van de internetverbinding van een andere provider.

Vragen? We helpen graag!

Wilt u meer weten over onze coachruimte in Reeuwijk? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar via 0182 308 191 (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur). Of vul het contactformulier in. We staan u graag te woord. U kunt ook direct onze coachruimte reserveren via de onderstaande button.

Online reserveren.