De ruimte die u nodig heeft, kunnen wij aanbieden. Dat geldt voor de ruimte die u vandaag nodig heeft, maar de mogelijkheid bestaat ook om in de loop van de tijd uit te breiden of in te krimpen. Wij spelen in op de ontwikkeling van uw bedrijf door u in elke fase de juiste oppervlakte aan ruimte aan te bieden.

Neem contact met ons op over wat u nodig heeft, dan kunnen wij u de beste aanbieding doen!

Waarom kiezen voor Verzamelgebouw Reeuwijk?

Persoonlijke benadering

Als verhuurder houden wij zelf kantoor in Verzamelgebouw Reeuwijk, dus de lijnen zijn kort. De medewerkers van de receptie kennen de huurders en staan altijd klaar om te helpen.

Flexibiliteit

Omdat het ondernemen veelal dynamisch is en niet-lineair vraagt het ook van ons flexibiliteit. We kunnen ondertussen ook wel zeggen dat we uitblinken in het flexibel zijn.

Professionaliteit

Bij ons is alles tot in de puntjes geregeld. We streven naar een constant hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Het gebouw is ook het visitekaartje van u voor uw klanten.

Locatie

We hebben een goede bereikbaarheid. We zijn gelegen aan de Reeuwijkse Randweg, die een directe verbinding heeft met de A12. Aan de oostgrens van Gouda, midden in het Groene Hart.

Energielabel A

Onze duurzame gebouwen hebben energielabel A. Een energielabel laat de energieprestatie van het gebouw zien en maakt duidelijk welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn.

Ondernemen in een gespreid bedje.

Onze missie is om ondernemers maatwerk te bieden m.b.t. ruimte en de services eromheen. Dat betekent dat een ondernemer, qua huisvesting, in een gespreid bedje kan ondernemen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging!

Ervaringen van ondernemers die bij ons huren

Ondernemen met meerdere ondernemers onder één dak heeft vele voordelen. Zo worden diensten en producten collectief verdeeld met elkaar. Denk aan een goede internetaansluiting, afval en parkeerplaatsen. Of het gebruik van een vergaderruimte, deze zien er netjes en schoon uit, waar je onder het genot van een goede kop koffie/ thee of fris prettig kunt vergaderen. Daarnaast is er altijd een van de ervaren receptionistes aanwezig die een afspraak professioneel kan ontvangen. De pakket & post service wordt zeer goed verzorgd, evenals als het printen of scannen van documenten. Wij hebben nooit meer stress als de inkt die op is, een afspraak die staat te wachten, of als we de postbode missen. Er wordt te allen tijde meegedacht door de medewerkers van Verzamelgebouw Reeuwijk wat als zeer prettig wordt ervaren en wat een fijne sfeer geeft. Zo zorgen zij ervoor dat het “gespreid bedje “, zoals hun payoff luidt, altijd in topconditie is. Kortom, een zeer fijne basis om een mooi bedrijf op te bouwen, zonder bezig te hoeven zijn met de minder leuke maar essentiële zaken. Omringt zijn door ondernemers breng energie in het gebouw en zorgt voor inspiratie. Ook zeer prettig gelegen. De snelwegen liggen voor de deur en in 5 minuten ben je in Gouda.
David Hoppenbrouwers
Eigenaar David's Gelato
We hebben gekozen voor het verzamelgebouw omdat het gemakkelijk te bereiken is voor de kandidaten die wij op intake krijgen. Daarnaast zijn de faciliteit netjes en zien de spreekkamers er goed uit. Voor ons is het belangrijk dat onze afspraken die over de vloer komen zien dat we een professioneel bedrijf zijn en daar helpt het verzamelgebouw bij. De receptie is er tijdens kantoortijden en bestaat uit enthousiaste dames die er zin in hebben en gastvrij zijn voor je afspraken. We hoeven ons niet bezig te houden met facilitaire zaken. Je kan voor een kleine vergoeding een schoonmaker nemen die wekelijks je hele kantoor strak maakt. Je hoeft niet eens boodschappen te doen, want beleg, frisdranken en een biertje op vrijdagmiddag mag je gewoon pakken. De sfeer is prima in het verzamelgebouw. Hier werken normale mensen die niet met hun neus omhoog lopen. Ontspannen sfeer maar wel activerend.
Joost Boonsma
Co-owner 100 Industrie
“Ik ben zowel Advocaat als Mediator en ik werk voor bedrijven en particulieren. Ik houd mij hoofdzakelijk bezig met het arbeidsrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht en personen- en familierecht. Al vanaf 2006 ben ik gevestigd in het Verzamelgebouw Reeuwijk. Er heerst hier een fijne sfeer, ook tussen mede-ondernemers, waardoor leuke samenwerkingen ontstaan. Verder ben ik heel blij met de post service en telefoonservice. Alles wordt eigenlijk geregeld! Er zijn korte lijnen tussen de huurder en verhuurder en dat vind ik een groot voordeel als ondernemer!”
Brigitte de Ruiter
Eigenaresse Advocatenkantoor De Ruiter
Verzamelgebouw Reeuwijk biedt een bemande receptie, een kantine en diensten aan die ik nu niet zelf hoef te organiseren. Door de verscheidenheid aan bedrijven in het gebouw kan je ook van de andere bedrijven zijn-haar expertise gebruik maken, inkopen of huren. Waarbij je weet dat je met betrouwbare mensen samenwerkt. De sfeer is heel erg goed. Doordat Verzamelgebouw Reeuwijk de mogelijkheid geeft om elkaar beter te leren kennen via een BBQ of wijnproeverij spreek je ook makkelijker mensen aan. Ook het koffie halen in de kantine, maakt dat je elkaar sneller aanspreekt.
Monique Rüegg
Beleidsmedewerker Vereniging Nederland-Davos

Openingstijden receptie

Zon

00:00 - 24:00

Ma

00:00 - 24:00

Di

00:00 - 24:00

Woe

00:00 - 24:00

Do

00:00 - 24:00

Vr

00:00 - 24:00

Zat

00:00 - 24:00