Ondernemen in een gespreid bedje

Een full-service kantoor is ideaal voor ondernemers die zoeken naar volledig verzorgde kantoorruimtes. Wilt u niet bezig zijn met het regelen van de faciliteiten en randzaken, maar wel meer bezig zijn met waar u goed in bent?

Receptie 02 Verzamelgebouw Reeuwijk
Vergaderzaal 01 Verzamelgebouw Reeuwijk
toegang kantoor

Waarom
Verzamelgebouw Reeuwijk?

Receptie 01 Verzamelgebouw Reeuwijk

Receptiediensten

Tijdens kantooruren is er een bemande receptie, die uw bezoek ontvangt met wat koffie of thee. Ook zijn zij het aanspreekpunt voor allerlei operationele zaken. De receptie kan uw telefoontjes met uw bedrijfsnaam opnemen op de momenten die u wenst. 

Kantoorruimtes

Met ons verzamelgebouw midden in het Groene Hart bieden we 50 kantoorruimtes variërend van 19-300m² in Reeuwijk aan, waardoor u altijd beschikt over de gewenste bedrijfsruimte voor uw onderneming.

Kantoorruimte 02 Verzamelgebouw Reeuwijk
Kantooruimtes
Vergaderzaal 10 Verzamelgebouw Reeuwijk

Vergaderruimtes

Er zijn vergaderruimtes voor 2 tot en met 22 personen. Pennen en kladblokjes liggen klaar, evenals koffie, thee en water. Er kan via de website gereserveerd worden.

Glasvezel & wifi

U kunt aansluiten op ons glasvezel en ook een telefoonabonnement afsluiten voor VoIP. Voor Wifi kunt u een eigen netwerk installeren of gebruik maken van onze Wifi.

Kantoorruimte 01 Verzamelgebouw Reeuwijk
download snelheid

Omdat ondernemers volledig verzorgde kantoorruimtes willen opdat ze zoveel mogelijk energie kunnen steken in daar waar ze goed in zijn en niet bezig willen zijn met het regelen van de faciliteiten en randzaken.

Kantoren van 18-300 m2 en werkplekken. Bedrijfsruimtes, al of niet met overheaddeur. Daarnaast worden ook vergaderruimtes verhuurd voor vergaderingen van 2-30 personen.

Een werkruimte waarbij de ondernemers alle gebouwgerelateerde facilitaire zaken uit handen wordt genomen. Dat soort ‘gedoe’ wordt weggenomen: “Ondernemen in een gespreid bedje.” noemen we dat.

Dat is een gebouw waar meerdere bedrijven bij elkaar zitten. Het voordeel is dat je allerlei medeondernemers tegenkomt en dat faciliteiten gedeeld kunnen worden. Voor één bedrijfje is een kantine wat kostbaar, maar omdat het wordt gedeeld met meerdere bedrijven is het goed betaalbaar. Evenzo geldt dat voor een receptie, de schoonmaak van toiletten, glasvezel internet, vergaderzalen, etc. etc.